Sofer strain strivit sub cabina unui camion in timp ce facea reparatii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a decis joi, la prânz să trimită la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, şoferul unui camion prins sub cabina rabatabilă a acestuia, existând suspiciunea secţionării măduvii spinării.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, joi, la ora 11.17, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni a intervenit cu un echipaj ca urmare a blocării şi rănirii unei persoane pe raza localităţii Fălticeni, strada 2 Grăniceri nr.28A.

„În eveniment a fost implicat conducătorul auto, un cetăţean străin al unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, ce efectua verificări la autovehicul, cabina acestuia fiind rabatată spre înainte. Ca urmare a revenirii accidentale a cabinei în poziţia normală, conducătorul auto a fost surprins şi blocat în compartimentul motor, suferind leziuni la coloana vertebrală şi membrele inferioare” precizează cpt. Emilian Ţehaniuc din cadrul ISU Suceava.

Acesta a precizat că, în acelaşi timp cu descarcerarea victimei şi transportarea acesteia la echipajul ambulanţei sosite la faţa locului, echipajul de pompieri a acţionat pentru deconectarea bateriei de acumulatori, depistarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi provenite de la autovehicul, imobilizarea remorcii prin calarea roţilor.


Intră acum și în grupul de