Politistii de Frontiera suceveni isi cumpara singuri birourile (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prezent la mişcarea de protest organizată de filiala judeţeană a “Cartel Alfa” pe parcursul zilei de luni, liderul sindicaliştilor din cadrul Poliţiei de Frontieră, Florin Rădăcină, s-a plâns reprezentantului Guvernului în teritoriu, Sorin Arcadie Popescu, că în multe cazuri colegii săi sunt nevoiţi să vină cu hârtie de scris de acasă sau să strângă bani pentru a-şi achiziţiona obiectele de mobilier din cadrul birourilor unde îşi desfăşoară activitatea.

Afirmaţiile au fost făcute de reprezentantul poliţiştilor de frontieră în cadrul discuţiilor pe care delegaţia “Cartel Alfa” le-a avut la finele protestului cu prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu.

“Noi avem cele mai tari dotări din punct de vedere logistic din cadrul Ministerului de Interne, dar în schimb tot din punct de vedere logistic nu le putem folosi pentru că nu este asigurat combustibilul, iar misiunile se fac ca pe timpul lui Ştefan cel Mare, adică pe jos când contrabandiştii se plimbă cu supermaşini”, a declarat Florin Rădăcină.

Tot el a mai afirmat că riscul pe care îl ridică lipsa banilor este acela că unii colegi ar putea fi tentaţi să săvârşească fapte de natură infracţională mai ales că “unii sunt nevoiţi să-şi aducă hârtie de acasă, iar în multe situaţii am pus cu toţii bani pentru achiziţionarea de mobilier”.

Florin Rădăcină a exemplificat în cadrul şedinţei doar situaţiile de la Sectoarele Poliţiei de Frontieră din Siret şi Izvoarele Sucevei.

Prefectul judeţului a rămas uimit de afirmaţiile liderului de sindicat şi a promis un control de urgenţă pentru a verifica informaţiile primite şi reglementarea situaţiei dacă se demonstrează veridicitatea acesteia.


Intră acum și în grupul de