Circulația rutieră pe drumurile naționale din județul Suceava se desfășoară în condiții normale


Intră acum și în grupul de

Pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secțiilor de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată în condiții normale, iar toate sectoarele de drum au partea carosabilă umedă.

Potrivit unei informări a Prefecturii Suceava, pe traseele drumurilor naționale administrate de SDN Suceava s-a acționat pe începând de sâmbătă seara cu utilajele de deszăpezire proprii și ale prestatorului de servicii, cu precădere în vederea preîntâmpinării producerii poleiului.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții normale, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții. Carosabilul este umed pe toate sectoarele de drum administrate.

În ultimele 24 de ore s-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 14 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat circa 100 tone material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, a precizat Prefectura Suceava.

Județul Suceava este sub avertizare cod galben de  ninsori până luni dimineața la ora 3:00.


Intră acum și în grupul de