A fugit cu TIR-ul incarcat cu utilaje


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Galaţi a plecat cu TIR-ul societăţii pentru care lucrează fără să aibă consimţământul conducerii acesteia. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la orele 19.29, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre furtul unui cap tractor prevăzut cu un trailer încărcat cu utilaje. Autovehiculul a fost depistat în trafic pe raza comunei Vadu Moldovei, de o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni şi era condus de F. Mitică, în vârstă de 43 ani, din municipiul Galaţi, angajat la o societate din Galaţi.

Acesta a prezentat pentru control documentele autovehiculului şi un aviz de însoţire a mărfii din 21.09.2010, în care era menţionat ca delegat şi conducător auto, dar în momentul în care i-au fost solicitate date suplimentare, acesta a fugit.

Din verificări s-a constatat că F. Mitică a plecat cu TIR-ul în ziua respectivă, în jurul orelor 19.00, de pe un şantier din cartierul Burdujeni, fără a avea consimţământul conducerii societăţii. Autovehiculul şi utilajele au fost predate firmei din posesia căruia au fost sustrase, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine dacă este vorba de comiterea infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de