Blocati in spatele usilor inchise


Intră acum și în grupul de

Pompierii şi paramedicii suceveni au intervenit în week-end în trei cazuri de persoane blocate, dintre care una în lift şai alte două în casă. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, sâmbătă, la ora 11.55, modulul SMURD al Detaşamentului de pompieri Suceava a intervenit pentru deblocarea din lift a unei persoane, pe str. Mărăşeşti, bl. P, sc. A. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că Eduard Z., în vârstă de 42 ani se afla blocat în lift între parter şi etajul I.
Pompierii au deblocat uşa liftului cu echipamentul din dotare şi au evacuat persoana.

La ora 19.32, acelaşi echipaj a fost solicitat, prin numărul unic de urgenţă 112, să intervină pe str. Lev Tolstoi nr.25, unde un bătrân se afla blocat în propria locuinţă.
Militarii au deblocat uşa şi l-au găsit pe Victor R., de 93 ani căzut lângă pat, în şoc hipotermic.
Bătrânul a fost transportat la ambulanţa SMURD unde paramedicii i-au monitorizat funcţiile vitale. După acordarea primului ajutor pacientul a fost transportat de urgenţă la spital pentru investigaţii amănunţite.

Duminică, la ora 9.19, s-a primit un nou apel de urgenţă prin care se solicita intervenţia modulului SMURD pentru a debloca uşa unui apartament, în care se afla o persoană paralizată, pe str. Ciprian Porumbescu, blocul 7.

Şi în acest caz militarii au deblocat uşa cu accesoriile din dotare.
După ce au acordat primul ajutor pacientei, Ioana B., de 84 ani, pompierii au transportat-o la spital pentru investigaţii amănunţite.


Intră acum și în grupul de