Elevul Beniamin Coroamă de la Liceul Tehnologic din Vicovu de Sus a obținut primul loc la Olimpiada Națională de Tehnologii-Fabricarea produselor din lemn


Intră acum și în grupul de

Elevul Beniamin Coroamă din clasa a  XII-a de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus a obținut premiul întâi și primul loc la faza națională  a  Olimpiadei  de Tehnologii-  Fabricarea produselor din lemn

Directorul adjunct al Liceului Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, prof. Ionel-Cristinel Puha, a declarat, vineri, că Olimpiada  națională din aria curriculara „Tehnologii”, domeniul: Fabricarea produselor din lemn, a avut loc în județul Mehedinți, la Liceul Tehnologic „Decebal”  din Drobeta Turnu Severin, în perioada 17-22 aprilie 2022.

El a arătat că elevul Beniamin Coroamă din clasa a 12-a I de la Liceul Tehnologic ” Ion Nistor” Vicovu de Sus s-a clasat  pe locul I, fiind pregătit de prof. Marieta Schmegner și a fost însoțit de către prof. Daniel Cîrdei.

Potrivit lui Puha, elevii din clasa a 12- a au avut de  susținut două probe de concurs, una cu subiecte tip grilă și probleme din cadrul disciplinelor de specialitate- prelucrarea lemnului, iar a doua probă a fost cea practică, în cadrul căreia elevii au avut de reprezentat  un produs de mobilier prin desen tehnic la scara 1/10 – vederi și secțiuni, iar la scara 1/ 1 detalii ale produsului. 

Beniamin Coroamă este văzut de cadrele didactice drept un elev silitor, conștiincios, cu foarte mult bun simț.

„L-am remarcat din clasa a 9- a interesat de obiectele de specialitate, dornic de performanță, harnic și cu abilități în rezolvarea sarcinilor de lucru”, a declarat prof. îndrumător Marieta Schmegner.


Intră acum și în grupul de