Furnizarea apei reci in Suceava, redusa la jumatate din capacitate


Intră acum și în grupul de

În prima zi a săptămânii viitoare, locuitorii din municipiul reşedinţă de judeţ care sunt racordaţi la reţeaua de distribuţie a apei potabile ar putea avea de suferit, deoarece vor fi efectuate lucrări importante privind reabilitarea sursei de apă Berchişeşti.

Conform unui comunicat oferit de SC ACET SA, problemele ar putea să apară din cauza intervenţiilor ce trebuie făcute “în vederea asigurării condiţiilor necesare execuţiei lucrărilor la 10 din cele 45 de puţuri de alimentare cu apă, propuse spre reabilitare în cadrul aplicaţiei ISPA”. Astfel, va fi necesară întreruperea funcţionării a 50% din capacitatea sursei pe data de 4 octombrie între orele 08:00 – 15:00.

„Este posibil să apară perturbări în prestarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă care vor afecta întreg municipiul Suceava, precum şi unităţile teritorial administrative care sunt alimentate din sistemul de alimentare cu apă potabilă a municipiului Suceava”, a declarat directorul general al societăţii ACET, ing. Ştefan Groza.


Intră acum și în grupul de