Radautean ratacit la cules de ciuperci, cautat de 6 jandarmi si un pădurar


Intră acum și în grupul de

După ore bune de căutări, jandarmii rădăuţeni şi un pădurar de la cantonul Pietroasa au găsit un bărbat ce s-a rătăcit vineri seară, în timp ce culegea ciuperci. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, vineri, la ora 20.15, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost redirecţionat un apel telefonic efectuat către S.N.U.A.U. 112 de către J. Gheorghe, de 52 de ani, din municipiul Rădăuţi, prin care acesta semnala faptul că s-a rătăcit în pădurea din zona Cantonului Silvic Pietroasa din localitatea suceveaă Voitinel.

Bărbatul, cu afecţiuni cardiace, a relatat faptul că, în timp ce culegea ciuperci în zona menţionată, s-a rătăcit într-o zonă accidentată, fiind în imposibilitatea de a reveni la drumul forestier marcat. Neavând asupra sa lanternă, în lipsa detaliilor pentru orientare şi acuzând dureri de inimă, acesta a solicitat sprijinul autorităţilor.

Pentru căutarea persoanei în cauză au acţionat 6 jandarmi din cadrul subunităţii de intervenţie din Rădăuţi, sprijiniţi de pădurarul de la cantonul silvic menţionat.

Jandarmii au comunicat cu persoana rătăcită prin intermediul telefonului mobil, reuşind să o găsească la ora 01.30, în zona Hardic din comuna Horodnic de Jos.

Bărbatul a fost preluat de către familie.


Intră acum și în grupul de