Trei frati batuti crunt de patru ciobani


Intră acum și în grupul de

În loc de caş, trei fraţi din Horodniceni au primit o bătaie zdravănă de la ciobanii ce aveau în custodie oile unuia dintre aceştia. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 14.40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Horodniceni au fost sesizaţi de V. Pavel, de 38 ani, despre faptul că atât el, cât şi fraţii săi, V. Petru, de 49 ani şi V. Viorel, de 51 ani, toţi localnici au fost agresaţi pe un câmp de mai multe persoane din aceeaşi localitate.

V. Pavel deţine de 140 oi şi s-a înţeles cu C. Mircea, de 48 ani să-i ţină oile şi să-i dea în schimb câte 70 de kg de brânză lunar. Astfel în sâmbătă, V. Pavel, însoţit de cei doi fraţi ai lui, s-au dus cu căruţa la stâna lui C. Mircea, de unde să-şi ia cantitatea de brânză conform înţelegerii. În momentul în care au ajuns la stână şi au spus ce vor, C. Mircea, C. V., în vârstă de 16 ani, C. Petru, de 38 ani şi cu un angajat la stână, C. Valeriu, de 36 ani, toţi sub influenţa alcoolului, i-au luat la bătaie, lovindu-i cu bâtele.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al ambulanţei, care le-a acordat primul ajutor. V. Pavel fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral prin agresiune, contuzie oculară ochi stâng, plagă suturală pleoapă inferioară stânga, excoriaţii, traumatism pumn stâng”. Pentru vindecare îi sunt necesare aproximativ 35 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.

V. Petru a fost dus la Spitalul Fălticeni cu diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral acut deschis, comoţie cerebrală, plăgi contuze minore, frontale şi parietal-bilaterale, contuzie toraco-lombară posterioară, echimoze posttraumatice”, dar a refuzat internarea deşi pentru vindecare îi sunt necesare aproximativ 15 – 18 zile îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi loviri sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de