Furt de cablu telefonic la Valea Moldovei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni încearcă să-i găsească pe cei care au lăsat mii de abonaţi fără ton la telefon după ce au sustras cablul de telefonie de pe 4 stâlpi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspector de poliţie Gabriel Panţiru, marţi, la ora 12.35, agenţii Postului de Poliţie Valea Moldovei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, autori necunoscuţi au sustras cablul telefonic aparţinând unei societăţi comerciale din Suceava pe o lungime de circa 160 metri.

La faţa locului, în zona numită „Podu Bălcoaiei”, reţeaua de telefonie ce face legătura între Valea Moldovei şi Capu Câmpului, reţea paralelă cu DJ 177C, nu avea cablu pe 4 stâlpi, în lungime de circa 160 metri. Poliţiştii au constatat că acesta prezenta la capete urme de secţionare pe diagonală.

Valoarea prejudiciului este de circa 7500 lei, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de