Conferinta Internationala la aniversarea a 20 de ani de invatamant economic superior, la Universitatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru a marca aniversarea a 20 de ani de existenţă, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava organizează Conferinţa Internaţională „Economia Europeană: prezent şi perspective”. Potrivit decanului facultăţii, prof. univ. dr. Elena Hlaciuc platforma de discuţii asigurată este una vastă şi vizează o sumă de probleme cărora se va încerca să se dea un răspuns adecvat.

Deschiderea festivă a lucrărilor conferinţei va avea loc joi, dimineaţă, în Auditorium-ul „Joseph Smith” al Universităţii Suceava, prilej cu care va fi decernată medalia de aur prof. univ. dr. Rusalim Petris, şi a titlului Doctor Honoris Causa prov. univ. dr. Gheorghe Zaman, membru corespondent al Academiei Române.

Prezentările în plen vor începe la prânz, fiind anunţaţi cu lucrări universitari de la Bucureşti, Cluj, Suceava. De la ora 16 se vor desfăşura lucrările pe secţiuni, în aula din corpul nou al Universităţii. Lucrările ştiinţifice vor fi prezentate şi vineri, începând cu ora 10, de al 15:00 fiind programată o excursie la Mănăstirile Voroneţ şi Humor.

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică a crescut an de an, ajungând de la o singură specializare şi 51 de studenţi, cât reprezenta învăţământul economic superior la Suceava, la 12 specializări la învăţământul finalizat cu licenţă, 10 specializări de masterat şi şcoala doctorală cu 3 specializări.


Intră acum și în grupul de