BPJ al PNL Suceava a amanat adoptarea unei decizii privind excluderea din partid a primarului de Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Conducerea organizaţiei judeţene a PNL Suceava, întrunită miercuri seara la Câmpulung Moldovenesc, a amânat adoptarea unei decizii legată de excluderea din partid a primarului oraşului, Gabriel Constantin Şerban.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că în cadrul şedinţei a existat o propunere de excludere a primarului Gabriel Constantin Şerban din partid, arătând că, fiind liberali, s-a decis amânarea luării unei decizii înainte ca acesta să prezinte în cadrul partidului punctul de vedere şi proiectele de viitor.

„Am decis să amânăm orice hotărâre, să-l chemăm la partid şi să-şi spună punctul de vedere şi proiectele de viitor. Dacă aceste proiecte nu sunt compatibile cu cele ale PNL atunci poate să facă orice politică vrea”, a explicat Băişanu.

El a arătat că Gabriel Şerban este aşteptat săptămâna viitoare la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL Suceava.

Băişanu a explicat că în cazul membrilor PNL care fac campanie pentru alte formaţiuni politice, statutul partidului prevede că excluderea din partid este doar o formalitate.

În cadrul şedinţei BPJ al PNL Suceava au fost validate candidaturile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Suceava la alegerile de duminică.

Astfel, la funcţia de preşedinte al Oorganizaţiei Municipale a PNL Suceava vor candida Marius Zmău şi Vasile Mocanu, ultimul fiind fost preşedinte al organizaţiei şi fost secretar coordonator al organizaţiei judeţene PNL Suceava.

Surse din PNL Suceava susţin că Marius Zmău este de fapt omul pe care Băişanu îl doreşte impus la nivelul conducerii organizaţiei municipale, acesta fiind până acum o persoană despre care nu s-a auzit mai nimic în viaţa urbei, anonimatul total al acestuia fiind de altfel, în opinia surselor citate, “atuul major al dlui Zmău”.


Intră acum și în grupul de