Tigari rusesti si ucrainene, in valoare de peste 7.500 lei, in portbagajul unui autoturism


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au depistat în trafic un tânăr care transporta 1.090 de pachete de ţigări în valoare de peste 7.500 de lei, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit.

Potrivit IJPF Suceava, marţi, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au oprit în trafic, în zona localităţii Straja, un autoturism marca „Audi”, condus de către Iulian H, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în comuna Brodina- Suceava.

După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au verificat mijlocul de transport, unde au descoperit o importantă cantitate de ţigări.

Autoturismul în cauză a fost condus la sediul S.P.F. Brodina, unde în urma inventarierii cantităţii de ţigări a rezultat un număr de 1090 pachete de ţigări- 890 pachete marca „More”, cu timbru ucrainean, 200 pachete marca „Viceroy” cu timbru Federaţia Rusă în valoare totală de 7.630 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar şoferului i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de