Descinderi ale polițiștilor suceveni la școlile de șoferi din județ soldate cu amenzi și suspendări de activitate


Intră acum și în grupul de

În zilele de marți, miercuri și joi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al IPJ Suceava cu sprijinul inspectorilor din cadrul I.T.M. Suceava, I.S.C.T.R. Suceava, Direcția Regională Antifraudă Suceava și lucrători din cadrul Serviciului Rutier, au organizat şi desfăşurat o acţiune de pe linia prevenirii și combaterii fraudelor specifice în domeniul școlilor de conducători auto la  5 agenți agenți economici din domeniu, din municipiile Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți.

„Acţiunea a vizat prevenirea, descoperirea şi investigarea infracționalității specifice din domeniul școlilor de conducători auto, pentru diminuarea impactului negativ asupra bugetului de stat, dar mai ales pentru creșterea nivelului de siguranță rutieră pe drumurile publice, prin îmbunătățirea calității pregătirii teoretice și practice a cursanților”, arată Poliția Județeană Suceava.

Cu ocazia verificărilor au fost aplicare un număr de 23 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 48.395 lei pentru încălcări ale legislației în domeniu, fiind confiscată suma de 2800lei. Totodată, au fost dispuse două măsuri complementare, constând în suspendarea activității pentru o perioadă de 30 de zile calendaristice.


Intră acum și în grupul de