Un cioban care s-a spânzurat din dragoste a fost salvat în ultimul moment de polițiști și de proprietarul stânei


Intră acum și în grupul de

Un cioban care s-a spânzurat joi seara într-o stână din Mitocu Dragomirnei a fost salvat în ultimul moment de polițiști și de proprietarul stânei.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați joi seara la ora 22:28 prin 112 că un bărbat care lucra la o stână din Mitocu Dragomirnei s-a spânzurat.

Proprietarul stânei a fost informat de situația de angajați, iar în timp ce mergea de acasă spre stână a sunat atât polția cât și ambulanța.

La aproximativ 5 minute de la apelul primit, lucrătorii de poliție au ajuns la fața locului, ocazie cu care au observat că în saivanul oilor proprietarul stânei încerca să taie funia de la un balot, care se afla strâns legată de gâtul ciobanului care a încercat să se spânzure de o grindă.

Proprietarul stânei a fost ajutat de lucrătorii de poliție să taie funia, iar bărbatul încă respira și a fost stropit cu pe față cu apă.

După ce și-a revenit, lucrătorii de poliție, împreună cu personalul de la stână l-au scos pe bărbat din saivan, spre ambulanță, care între timp a ajuns la fața locului.

El a  fost preluat de echipajul medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, stabilindu-i-se ca prim diagnostic medical tentativă autolitică prin spânzurare în scop sucidal.

Fiind întrebat de lucrătorii de poliție ce l-a determinat să recurgă la acest gest, ciobanul a declarat că nu suportă faptul că s-a despărțit de concubina sa.

După ce a fost stabilizat medical de către personalul ambulanțier bărbatul a fost transportat la UPU Suceava pentru continuarea investigațiilor medicale. 


Intră acum și în grupul de