Intors de la granita pentru ca nu avea asigurare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Dorneşti nu a fost lăsat să treacă graniţa spre Ucraina pentru că maşina înmatriculată în Anglia nu era asigurată. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan luni, dimineaţa la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a ieşi din ţară la bordul unui autoturism marca „ BMW” înmatriculat în Regatul unit al Marii Britanii, Z George, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în localitatea Dorneşti, judeţul Suceava.

În urma controlului şi verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează în baza de date ca fiind asigurat pentru răspunderea civilă în caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie.

Poliţiştii de frontieră suceveni au întocmit şoferului acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Totodată s-a luat măsura reţinerii certificatului de înmatriculare, a plăcuţelor de înmatriculare cu numărul autoturismului precum şi a permisului de conducere, fapt pentru care persoana în cauză nu şi-a continuat călătoria pe teritoriul Ucrainei, întorcându-se de bunăvoie.


Intră acum și în grupul de