Carutasii, un adevarat pericol pe drumurile din judet


Intră acum și în grupul de

Aflaţi în stare de ebrietate, căruţaşii sunt un adevărat pericol pe drumurile din judeţ. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 16.15, pe DN 17 în localitatea Şcheia, C. George, de 71 ani localnic, în timp ce conducea un atelaj hipo proprietate încărcat cu porumb, fiind în stare de ebrietate a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, căzând pe carosabil. Conducătorul atelajului hipo a refuzat să se deplaseze la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale şi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. De asemenea a refuzat să declare în scris despre evenimentul produs. Căruţaşul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 360 lei.

Un alt căruţaş băut a creat un eveniment rutier. La ora 20.10, pe DC Rotunda, în oraşul Liteni, V. Florin, de 23 ani din comuna Dolheşti, în timp ce conducea în stare de ebrietate un atelaj hipo având 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, l-a acroşat pe L. Constantin, de 45 ani localnic, biciclist, care se deplasa regulamentar, după care a părăsit locul accidentului.

Biciclistul a fost diagnosticat la Spitalul Judeţean cu: „T.C.C. minor şi plagă contuză frontal stânga”. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


Intră acum și în grupul de