La 70 de ani, s-a accidentat in timp ce conducea cu viteza un ATV


Intră acum și în grupul de

Deplasarea în viteză cu ATV-ul s-a lăsat cu răni pentru un bătrân în vârstă de 70 de ani. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 09.15, pe DC 17 la intersecţia cu DC 1, în interiorul localităţii Cacica, S. Vasile, de 70 ani, din localnic, în timp ce conducea un ATV neînregistrat, nu a adaptat viteza la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei, dezechilibrându-se şi răsturnându-se pe partea carosabilă. ATV-ul şi-a continuat deplasarea, oprindu-se în şanţul din beton din partea dreaptă.

S. Vasile a fost transportat mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului şi apoi Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „T.C.C., comoţie cerebrală”.

Din cauza faptului că starea sa de sănătate nu a permis testarea cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge de personalul medical al Spitalului Orăşenesc Gura Humorului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că S. Vasile nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule şi nici nu a urmat un curs de legislaţie rutieră. Conducătorul mopedului nu folosea casca de protecţie.


Intră acum și în grupul de