Ion Lungu anunță finalizarea lucrărilor de extindere și modernizare a grădiniței cu program prelungit din zona centrală: Ne concentrăm atenția pe finalizarea grădinițelor din Ițcani și de la Colegiul „Mihai Eminescu” și începerea a două grădinițe cu program prelungit în Obcini și la  Școala generală nr 1


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că încă un obiectiv pe fonduri europene din exercițiul financiar 2014-2020 a fost finalizat, respectiv grădinița cu program prelungit de pe strada Dobrogeanu Gherea unde în perioada următoare va fi realizată recepția finală.

El a arătat că această grădiniță cuprinde trei săli de grupă, sală multifuncțională, birou administrativ, bucătărie și zonă de preparare hrană, cabinet medical, spălătorie și călcătorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, grupuri sanitare la parter și etaj și spațiu tehnic.

De asemenea grădinița este dotată cu un loc de joacă pentru copii,cu spații verzi și alei de acces pietonale și carosabile.

Toate aceste funcțiuni au fost obținute prin extinderea și modelarea clădirii existente valoarea investiției  fiind de 4.102.728,29 lei .

„Felicitări constructorului pentru lucrările  de bună calitate executate și respectarea temenelor contractuale”, a spus Lungu.

El a menționat că după finalizarea celor două grădinițe cu finanțare europeană din Burdujeni sat și din zona centrală a orașului municipalitatea își concentrează atenția pe finalizarea grădinițelor din Ițcani și de la Colegiul „Mihai Eminescu” și totodată pe depunerea de proiecte pe fonduri europene pentru alte două grădinițe cu program prelungit din cartierul Obcini și de la  Școala generală nr 1.


Intră acum și în grupul de