Trei sportivi suceveni pe podium la Campionatul Balcanic U 18. Claudia Costiuc și Ciprian Costin-vicecampioni balcanici, Alexandru Prânsneac-medaliat cu bronz


Intră acum și în grupul de

Duminică, 12 iunie 2022, în localitatea Bar din Muntenegru s-a desfășurat Campionatul Balcanic U 18 ediția a 19-a unde au participat 20 de țări din Balcani.

Sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei au  obținut rezultate foarte bune.

Astfel, Claudia Ionela Costiuc a obținut titlul de vicecampioană balcanică în proba de 800 m.

Ciprian Costin, sportiv legitimat la CSȘ Rădăuți -CSM Dorna Vatra-Dornei a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion balcanic în proba de 3000 m. Sportivul este antrenat la CSȘ Rădăuți de profesor Bogdan Roșcăneanu

Sportivul Alexandru Prâsneac a obținut medalia de bronz în proba de 800 m.

Sportivii Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac  sunt legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dubla legitimare la CSM București

Cristian Prâsneac, profesor -antrenor la  CSM Dorna Vatra-Dornei, a declarat că este încântat de evoluția sportivilor săi care au dat tot ce au putut în timpul cursei.

El a precizat că sportivii au fost obosiți din cauza drumului foarte lung, de două zile, că vântul era puternic, pista fiind la 50 metri de plajă, dar că a fost și foarte cald.

În următoarea perioadă, prin Federația Română de Atletism, sportivii suceveni vor efectua un stagiu de pregătire în Poiana-Brașov până la plecarea la Campionatul European U18 din perioada 4-7 iulie de la Ierusalim/Israel.

Prâsneac a mulțumit pentru aceste rezultate și celor din conducerea clubului CSM Dorna Vatra-Dornei, dar și sponsorului sportivilor -Apa Bucovina.


Intră acum și în grupul de