Spargator de masini, prins in flagrant de trei patrule de politie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei patrule de poliţie au prins în miez de noapte un spărgător de maşini, exact în momentul în care cotrobăia prin torpedoul unuia dintre autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Gabrile Panţîru, miercuri, la ora 01.10, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că în parcarea din spatele blocului T49 de pe strada Luceafărului din localitate, se află o persoană suspectă, care se deplasează de la un autoturism la altul, deschizând portierele acestora.

În temeiul sesizării, în zonă au fost mobilizate 3 patrule auto, care au surprins persoana suspectă în interiorul unui autoturism, în timp ce căuta în torpedoul maşinii.

Spărgătorul a fost identificat ca fiind S. Sebastian, în vârstă de 20 ani localnic, asupra căruia au fost găsite o pereche de mănuşi textile pe care le folosea, avându-le trase pe mâini şi o borsetă cu diferite piese şi scule pentru auto, respectiv becuri, şuruburi, electrice, un cuţit, şurubelniţă.

În urma investigaţiilor efectuate în zonă, au mai fost identificate un număr de două autoturisme care erau descuiate.

Tânărul este cercetat pentru comiterea tentativei de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.


Intră acum și în grupul de