Un elev de 14 ani din Suceava a murit la banchetul de absolvire a școlii generale


Intră acum și în grupul de

Un copil de 14 ani din municipiul Suceava a murit, vineri seara, în timpul banchetului de absolvire a clasei a opta a Școlii Generale nr. 9 „Ion Creangă” din Suceava organizat la o sală de evenimente din municipiu.

Elevului i s-a făcut rău vineri seara, iar cazul a fost anunțat prin 112.

O echipa operativă ajunsă la faţa locului a constat faptul că la sala de evenimente se desfăşura banchetul de absolvire al elevilor de clasa a VIII a din cadrul Şcolii Generale nr.9 „Ion Creangă” Suceava, iar unui elev care participa la eveniment i s-a făcut rău și s-a sprijinit cu capul pe masă.

Fiind verificat de către tatăl său care este cadrul didactic în cadrul școlii și care participa și el alături de fiul său la eveniment, acesta a constatat faptul că băiatul era inert așa că a procedat la resuscitarea acestuia.

În scurt timp, la fața locului s-a prezentat un echipaj ambulanțier din cadrul SAJ Suceava care a procedat de îndată la resuscitarea copilului timp de o oră după care acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru continuarea manevrelor de resuscitare și îngrijiri de specialitate.

Ulterior, la SJU Suceava a fost declarat decesul copilului care suferea de epilepsie și de alte afecțiuni medicale asociate.


Intră acum și în grupul de