Un bărbat din Liteni a murit în cimitirul din Șcheia când lucra la amenajarea unui mormânt


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 64 de ani din Liteni a murit vineri după amiaza în cimitirul din comuna Șcheia unde lucra la amenajarea unui mormânt.

Potrivit primelor cercetări, bărbatul de 64 de ani, Sorin A., care locuiește pe raza orașului Liteni, a mers vineri după amiaza, cu un coleg de muncă, în cimitirul Șcheia, pentru a-l ajuta contracost la lucrări de construcție a unui mormânt de-al familiei acestuia din urmă.

În jurul orei 17:25, bărbatul a cerut un pahar cu apă colegului său, apoi i s-a făcut rău și a rămas inconștient, motiv pentru care colegul a sesizat situația prin 112 solicitând intervenția unui echipaj medical la fața locului.

Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că acesta suferea de probleme cardiace pentru care lua tratament medicamentos.

Fiind examinat cadavrul s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme de violență și că nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia.               

Cadrele medicale din cadrul Serviciului Județean de ambulanță au constatat decesul, iar cadavrul a fost ridicat urmând a fi efectuată necropsia de către S.M.L. Suceava.


Intră acum și în grupul de