Sofer incarcerat dupa ce s-a izbit intr-o autoutilitara parcata


Intră acum și în grupul de

Pompierii câmpulungeni au scos dintre fiarele mașinii un șofer ce a intrat într-o autoutilitară parcată pe marginea drumului. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, duminică dimineaţă, la ora 8.29, prin numărul unic de urgenţă 112, s-a anunțat producerea unui accident rutier în municipiul Câmpulung Moldovenesc, str. Calea Transilvaniei.

Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc s-a deplasat cu o autospecială la locul producerii evenimentului unde, un autoturism marca Dacia Logan, condus de Marius I., de 20 ani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Volkswagen, care era parcată pe marginea carosabilului. În urma accidentului, şoferul Daciei a rămas încarcerat, fiind necesară intervenţia echipajului profesionist.

Militarii au balizat zona şi au descarcerat victima, concomitent cu măsurile de siguranţă specifice luate în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de lichide combustibile.
După ce l-au scos pe tânărul şofer din autovehicul, pompierii l-au predat unui echipaj S.A.J. care, după acordarea primului ajutor, l-a transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.


Intră acum și în grupul de