Cu fractura dentara dupa o frana brusca


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 17 ani, pasageră într-un autoturism a ajuns la spitalul fălticenean cu fractură dentară în urma frânării bruște. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, duminică, la ora 03.10, la triajul Spitalului Municipal Fălticeni, s-a prezentat C. Mihai, de 20 ani, din comuna Cornu Luncii, împreună cu minora P. F., de 17 ani din comuna Drăgoieşti, care a declarat că aceasta din urmă este victima unui accident de circulaţie produs pe DN 15C, pe raza localităţii Praxia.

În urma verificărilor s-a stabilit că C. Mihai, în timp ce conducea un autoturism, într-o curba la dreapta, a frânat brusc deoarece din sens invers circula un alt auto şi nu mai avea vizibilitate pentru a continua deplasarea în siguranţă, din cauza luminilor puternice.

În urma frânării bruşte minora, pasageră pe bancheta din spate, partea dreaptă, a fost rănită, astfel că a fost transportată Spitalul Municipal Fălticeni, fiind internată cu diagnosticul de „contuzie facială şi fractură dentară”, necesitând pentru vindecare 15-20 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto implicat in accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto şi pasagera nu purtau centura de siguranţă în momentul accidentului.


Intră acum și în grupul de