Două gospodării au fost afectate de un incendiu la Horodnic de Sus. Pompierii au intervenit prompt și au reușit să localizeze rapid incendiul care risca să se propage repede din cauza vântului puternic


Intră acum și în grupul de

Un incendiu care a izbucnit miercuri dimineața într-o gospodărie din localitatea Horodnic de Sus a afectat două gospodării, iar prin intervenția rapidă a pompierilor s-a reușit localizarea rapidă și evitarea propagării acestuia la gospodăriile învecinate mai ales că dezvoltarea flăcărilor era favorizată de vântul puternic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt Alin Găleată, a declarat că în incendiu au fost afectate două gospodării, cu câte o locuință și o anexă fiecare, cu o suprafață însumată de aproximativ 185 mp. Incendiul a fost localizat rapid și s-a eliminat pericolul de propagare.

Pompierii au lucrat pentru lichidarea ultimelor focare și îndepărtarea elementelor de construcție afectate de incendiu.

Găleată a menționat că datorita intervenției prompte a pompierilor militari și civili, respectiv pentru că primele echipaje de la Rădăuți au ajuns la fața locului în aproximativ 10 minute, flăcarile au fost localizate la timp și împiedicate să se propage la gospodăriile învecinate.

La acest incendiu s-a intervenit cu patru autospeciale ale pompierilor militari și o ambulanță SMURD, precum și cu patru autospeciale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Voitinel și Gălănești.


Intră acum și în grupul de