Un șofer și-a făcut singur dreptate la Forăști după ce o piatră sărită i-a fisurat parbrizul: A luat  motocositoarea din care ar fi sărit piatra  


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a luat o motocositoare din care i-ar fi sărit o piatră în parbriz în timp ce trecea pe lângă bărbatul care cosea iarba din șanțul de pe marginea drumului.

Potrivit primelor cercetări, polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați, marți, prin 112 că o motocositoare a fost furată în urma unui conflict.

Ancheta a stabilit că în după amiaza zilei de 15 iunie  un bărbat s-a deplasat cu o motocositoare de umăr, pe care a împrumutat-o de la o femeie din satul Boura din comuna Forăști la locuința fratelui său din aceeași localitate unde i-a cosit șanțul din fața locuinței.

În timp ce bărbatul cosea iarba din șanț pe drumul județean a trecut cu autoturismul un alt bărbat căruia i-a sărit o piatră de la motocositoare în parbriz care s-a fisurat.

Șoferul a coborât din autoturism și a purtat o discuție în contradictoriu cu bărbatul care cosea iarba căruia i-a solicitat să-i plătească contravaloarea parbrizului.

Întrucât nu au ajuns la o înțelegere șoferul a luat cositoarea care era pe iarbă, a pus-o în mașina sa și a plecat fără a da alte explicații.

Bărbatul nu a spus în aceeași zi proprietarului motocositoarei ceea ce s-a întâmplat, ci abia marți când i s-a solicitat să restituie motocositoarea.

În acest caz se fac cercetări pentru furt.


Intră acum și în grupul de