Crima oribila la Veresti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna Vereşti, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa în condiţii tragice, cu doar mai puţin de o lună înainte de a împlini vârsta de 82 de ani.

Octogenara locuia singură, după ce fetele acesteia au plecat la muncă în străinătate, iar soţul îi murise cu aproape 10 ani în urmă.

Vineri noapte însă un bărbat necunoscut a dat buzna peste ea în casă să-i fure pensia pe care tocmai o primise. Din păcate, atacatorul nu s-a mulţumit doar cu atât, lovind cu sălbăticie victima mai ales în zona capului după care a sugrumat-o. Mai mult, există suspiciuni că bătrâna a fost şi violată înainte de a fi omorâtă.

Localnicii spun că în ciuda vârstei înaintate, femeia se descurca singură aşa cum putea, iar din când în când îi sărea în ajutor o vecină mai apropiată.

Tot aceasta este şi persoana care a descoperit oribila crimă.
Femeia trecuse în vizită pe la bătrână sâmbătă dimineaţă, dar a găsit-o pe victimă fără suflare, dezbrăcată şi întinsă pe jos într-una din camerele locuinţei. Disperată vecina a fugit din casă şi i-a alertat pe ceilalţi consăteni care au chemat poliţia.

Pentru că erau suspiciuni cu privire la moartea bătrânei, imediat, la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă a Serviciului de Investigaţii Criminale care au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror criminalist.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, “la scurt timp de la demararea anchetei a fost identificat şi suspectul de comiterea faptelor fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani din comuna suceveană, Fântânele”.

Din fericire, atacatorul a fost prins de poliţişti, iar luni a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi omor.


Intră acum și în grupul de