O fetita de 4 ani din Dorna Candreni a dat foc casei


Intră acum și în grupul de

O fetiţă lăsată nesupravegheată s-a jucat sâmbătă, după-amiază cu chibriturile şi a dat foc casei. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 18:23 a fost anunţată existenţa unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Dumitru N., din comuna Dorna Candreni.

La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei cu două autospeciale, iar la sosirea echipajelor, ardea o cameră, holul şi acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, două anexe gospodăreşti şi o casă învecinată.

Flăcările au fost stinse la ora 22.40, dar au ars interiorul camerei şi al holului pe o suprafaţă de 35 mp, acoperişul casei, construit din lemn, cu învelitoare din şindrilă şi tablă, pe o suprafaţă de 140 mp, bunuri de uz casnic, articole de îmbrăcăminte şi aproximativ 6 mc draniţă, depozitată în podul casei.
De asemenea, s-au degradat planşeul şi pereţii interiori ai locuinţei.

Rezultatul cercetărilor indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza jocului cu focul a unei fetiţe, C. L. A., în vârstă de 4 ani.

Datorită intervenţiei pompierilor, au fost salvate la timp din calea flăcărilor locuinţa, anexele şi casa învecinată.


Intră acum și în grupul de