Au furat banii si bijuteriile din dulap (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei bărbaţi din judeţul Timiş au furat bani şi bijuterii dintr-un dulap. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sâmbătă, la ora 19.12, prin SNUAU 112, F. Silvia, din comuna Dorneşti a reclamat că în intervalul 18.00.-19.00, în lipsa membrilor familiei de la domiciliu, persoane necunoscute au intrat prin garaj, pe o uşă neasigurată în bucătăria locuinţei, iar din interior au sustras o sumă importantă de bani şi aproximativ 20 de grame de bijuterii din aur, ce se aflau într-un dulap din dormitorul de la parter.

În scurt timp poliţiştii suceveni, au identificat şi reţinut 3 suspecţi de comiterea faptei şi anume G. Iulian, de 34 ani, din Timişoara, R. Gheorghe, de 38 ani, din comuna Sânandrei, judeţul Timiş şi S. Adrian, de 29 ani, din Timişoara.

Prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 99%, fiind returnat părţii vătămate, iar cei trei suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi urmau ca duminică să fie prezentaţi Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de