Orest Onofrei vede cum se asterne bezna peste guvernele din umbra ale PSD si PNL


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, senatorul Colegiului 1, Orest Onofrei, este de părere că viitorul vot pentru moţiunea de cenzură reprezintă o adevărată problemă doar pentru parlamentarii PSD.

Din punctul de vedere al parlamentarului sucevean, care este secretar al Senatului României, cei mai „îngrijoraţi” de o eventuală cădere a guvernului după moţiunea de cenzură depusă de opoziţie nu sunt democrat-liberalii ci PSD-iştii suceveni cu funcţii de conducere în instituţiile descentralizate din judeţul Suceava.

„Nu PDL sau parlamentarii noştri sunt îngrijoraţi dacă acest guvern va cădea ci cei din PSD Suceava precum Ovidiu Milici, Ovidiu Donţu sau Mirela Adomnicăi, care sunt îngrijoraţi că guvernul pe care-l reprezintă acum în teritoriu o să cadă. Acesta este maximum de populism şi de ipocrizie pe care-l pot da ei adică să critici propriul guvern pe care-l susţii în teritoriu”, a explicat senatorul Orest Onofrei.

Din analizele sale reiese că atât PSD cât şi PNL par resemnate faţă de o eventuală trecere a moţiunii de cenzură arătând că nici social-democraţii şi nici liberalii nu au ce să pună în locul actualului guvern.

„În afară de vorbe electorale nu au propus nimic în schimb nici un guvern serios şi nici un program serios. Programul economic pe care l-au anunţat PSD-iştii la Congresul lor extraordinar e mai prost decât cel anunţat de Dan Diaconescu care dă bani la toată populaţia iar guvernul PNL din umbră nu are cum să iasă la lumină după cât de slab este format şi va rămâne acolo în umbră dacă nu chiar în beznă. După dezinteresul şi resemnarea afişate faţă de o eventuală trecere a moţiunii de cenzură comportamentul PSD şi PNL se poate traduce în ceva de genul „mă duc la lucru, dar dă Doamne să nu găsesc”, susţine senatorul sucevean.


Intră acum și în grupul de