Acasă Actualitate Alte 170 de noi cazuri de Covid în județul Suceava. Autoritățile sucevene...

Alte 170 de noi cazuri de Covid în județul Suceava. Autoritățile sucevene discută măsurile avute în vedere în ipoteza unei reacutizări a situației epidemiologice


Intră acum și în grupul de

Colegiul Prefectural Suceava va discuta, vineri, în ședință măsuri avute în vedere în ipoteza unei reacutizări a situației epidemiologice cauzată de noi variante ale SARS-CoV-2, anunță Prefectura Suceava.

Potrivit Ministerului Sănătății, în ultimele 24 de ore, în județul Suceava, au fost confirmate alte 170 de noi cazuri de infecții SARS-CoV-2. Rata de infectare în județ a crescut la 1,53 cazuri la mia de locuitori.



Sursa citată precizează că în spitalele din județul Suceava sunt internați 124 de pacienți Covid din care 25 sunt copii.

În secția ATI sunt internați patru pacienți Covid.

În țară, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.339 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 463 mai puține față de ziua anterioară. 1822 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version