Un bărbat din Mălini care a tras cu arma pentru a intimida un tânăr localnic a fost introdus în arest


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 38 de ani din Mălini care a folosit o armă pentru a intimida un tânăr localnic a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în arest.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, dimineața polițiștii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Mălini, au fost sesizaţi în mod direct de către un tânăr de 22 ani din  Mălini că în seara zilei de miercuri în jurul orelor 22.30, un bărbat de 38 ani din aceeași localitate, în timp ce se afla pe raza satului Poiana Mărului l-a lovit.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, în seara de 03.08.2022, în jurul orelor 21.00, în timp ce tânărul de 22 ani se afla într-un bar din satul Poiana Mărului a avut un conflict cu bărbatul de 38 de ani, pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă lovindu-l. 

Pentru a nu escalada conflictul, tânărul de 22 de ani s-a deplsat la locuința sa. Ulterior, în livada curții tânărului de 22 ani, ar fi venit bărbatul de 38 de ani având asupra sa o armă și executând două focuri în scopul intimidării tânărului de 22 ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept.

La fața locului s-a deplasat și o echipă din cadrul I.P.J. Suceava – S.A.E.S.P. care, împreună cu lucrătorii S.P.R. 7 Mălini au efectuat cercetarea locului faptei și au audiat persoana vătămată care nu a dorit să fie expertizată din punct de vedere medico-legal și nici nu dorește să depună plângere prealabilă pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”

Au fost efectuate investigații pe raza comunei Mălini, stabilindu-se faptul că bărbatul de 38 de ani a provocat scandal, ceea ce a indignat mai multe persoane prezente în zonă, cercetările fiind extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Astfel, în urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul de 38 ani pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”,  „uzul de armă fără drept”, și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Față de suspectul de 38 de ani a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Urmează a fi documentată întreaga activitate infracţională a acestuia şi soluţionarea cauzei prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de