Traian Andronachi îi urează dr. Alexandru Calancea să transforme Spitalul Județean Suceava într-o unitate de elită la nivel regional și național


Intră acum și în grupul de

Avocatul Traian Andronachi care a candidat pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Suceava a transmis dr. Alexandru Calancea, care a obținut cea mai mare notă, mult succes în funcția de manager al unității spitalicești în dificilul mandat pe care îl are în față.

 „Fac acest lucru cu inima deschisă, cu fair-play și cu credința fermă că va fi un manager foarte bun și care, dacă-și va îndeplini toate obiectivele pe care și le-a propus, (și care de altfel, în linii mari  sunt comune),  va transforma Spitalul Județean într-o unitate medicală de elită, la nivel regional și national”, a scris Traian Andronachi pe pagina sa de socializare.

Fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi a subliniat că așa cum a făcut-o de-a lungul timpului și de aceasta dată își exprimă întreaga sa susținere și întregul său suport, atât timp cât va fi considerat oportun,  pentru a obține dezideratul suprem în această postură de manager, respectiv satisfacția celor care își încredințează sănătatea în mâinile personalului medical.

Managerul interimar al SJU Suceava, dr. Alexandru Calancea, a câștigat concursul organizat, luni, pentru funcția de manager al unității spitalicești județene.


Intră acum și în grupul de