Sportivii suceveni Ionela și Marius Cozmiuc, medaliați cu aur la Campionatul European de Canotaj, vor fi premiați de Consiliul Local cu câte 10.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava urmează să aprobe în ședința de săptămâna viitoare o hotărâre prin care sportivii suceveni Ionela și Marius Cozmiuc, medaliați cu aur la Campionatul European de Canotaj, vor fi premiați cu câte 10.000 de lei.

La propunerea primarului Ion Lungu, Ionela Cozmiuc, va fi premiată cu 10.000 de lei pentru medalia de aur obținută în proba de simplu vâsle, categorie ușoară la Campionatul European de Canotaj.

Soțul ei, Marius Cozmiuc, va fi premiat cu 10.000 de lei pentru medalia de aur obținută în proba de dublu rame masculin la Campionatul European de Canotaj.

„Componenți ai Lotului Național de Seniori, cei doi  au cucerit medaliile de aur la campionatul european pentru România, dar și pentru orașul nostru,  iar prin calitățile de voință, hotărâre și spirit de echipă sunt un model pentru tinerii suceveni”, a motivat Ion Lungu propunerea sa.


Intră acum și în grupul de