Batrana cu arsuri pe fata si maini, de la aragaz


Intră acum și în grupul de

Pentru că aragazul nu a fost pus în funcţiune corect, o bătrână a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava prin sistemul 112, duminică, la ora 11:38 a fost anunţat un incendiu la gospodăria Ilenei L., din comuna Moara, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale şi un echipaj SMURD.

La sosirea militarilor, ardea bucătăria de vară, în interior, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit şi anexele gospodăreşti învecinate. Proprietara, în vârstă de 74 de ani, a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei şi al membrelor superioare.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul, iar bătrâna a fost asistată medical, după care a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Focul a fost stins la ora 12.15, în limitele găsite, dar au ars mobilierul, tâmplăria, articole de îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic şi tavanul bucătăriei, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. De asemenea, s-au degradat două butelii şi finisajul interior şi exterior, din PVC, al construcţiei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a avut drept cauză nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor la punerea în funcţiune a aragazului.

Prin intervenţia lor, militarii au salvat din calea flăcărilor casa şi anexele gospodăreşti.


Intră acum și în grupul de