Detaliile accidentului în care a murit un sucevean în vârstă de 21 de ani: Daniel Munteanu a murit în drum spre SPITAL


Intră acum și în grupul de

Seară fatidică pentru un tânăr sucevean care a fost spulberat în timp de traversa principalul bulevard al municipiului reședință de județ în zona unei treceri de pietoni.

Daniel Munteanu, în vârstă de 21 de ani traversa bulevardul în zona trecerii de pietoni situată la intersecția semaforizată cu strada Promenadei ( vis-a-vis de ”Sala Sporturilor”) din municipiul Suceava, în jurul orelor 21:40, moment în care a fost acroșat de un autotursim, marca AUDI, condus, conform datelor oferite de Poliția Suceava, de Florin Mehedenciuc în vârstă de 26 de ani.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe pieton și l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, însă în timpul transportului a fost constatat decesul acestuia.

         Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, în aplicarea prevederilor art. 190 C.p.p. fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

        Evenimentul rutier s-a produs în proximitatea unei treceri de pietoni, urmând ca după finalizarea cercetărilor și a vizualizării imaginilor surprinse de sistemele de monitorizare existente în zonă, să se stabilească cu exactitate dinamica producerii accidentului rutier, precum și gradul de vinovăție.


Intră acum și în grupul de