Intors de la frontiera pentru ca nu avea asigurare


Intră acum și în grupul de

Un arborean ce a vrut să părăsească ţara prin vama Siret a fost întors pentru că maşina înmatriculată în Anglia nu avea asigurare. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch- Seriţan miercuri, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a ieşi din ţară conducând un microbuz marca „Volkswagen” înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britanii, D. Aurel, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Arbore, judeţul Suceava.

În urma controlului şi verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează în baza de date ca fiind asigurat pentru răspunderea civilă în caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie.

Poliţiştii de frontieră suceveni au întocmit şoferului acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Totodată, s-a luat măsura reţinerii certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare cu numărul autoturismului, fapt pentru care persoana nu şi-a continuat călătoria pe teritoriul Ucrainei, întorcându-se de bunăvoie.


Intră acum și în grupul de