Conducea nestingerit un camion pe un drum national fara a avea permis


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au depistat în trafic un tânăr din localitatea Frătăuţii Noi în timp ce conducea pe drumurile publice un autocamion, fără a deţine permis de conducere. Potrivit IJPF Suceava, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Vicov au executat o misiune specifică pe comunicaţia D.N. 2E, ocazie cu care au oprit în trafic un autocamion marca „Mercedes”, condus de M. Vasile, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Frătăuţii Noi, judeţul Suceava.

La control tânărul a prezentat documentele personale de identitate precum şi documentele autovehiculului, astfel, s-a constatat în urma verificărilor efectuate prin organele specializate faptul că nu deţine permis de conducere.

Acestuia i-au fost întocmite acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

Actele premergătoare urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de