Nu stia ca are in autoutilitara deseuri de inox furate


Intră acum și în grupul de

Un şofer s-a trezit în maşină, cu mai multe deşeuri de inox furate despre care habar nu avea. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, o patrulă mixtă poliţie – jandarmi au identificat pe G. Nicolai, în vârstă de 49 ani, din municipiul Suceava, care conducea o autoutilitară şi care a fost oprită la ieşirea dintr-o societate comercială.

În urma controlului auto, s-a găsit cantitatea de 40 kg deşeuri inox pe care nu le putea justifica. Din investigaţiile efectuate, a rezultat că suspect de comiterea furtului este B. Eugen, de 49 ani, din municipiul Suceava, care le-a sustras în vederea comercializării la un centru de colectare a fierului vechi, în vederea obţinerii unei sume de bani. Acesta le-a spus poliţiştilor că bunurile au fost introduse în autoutilitară fără ştirea conducătorului auto.

B. Eugen a recunoscut că a sustras bunurile în cauză şi ulterior a fost condus la sediul poliţiei unde s-a întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Valoarea bunurilor este de aproximativ 200 lei, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate pe bază de dovadă.


Intră acum și în grupul de