DN 17 va fi receptionat in prezenta ministrului Boagiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, va fi prezent, sâmbătă, alături de autorităţile din judeţele Suceava, Bistriţa Năsăud şi Cluj, în Pasul Tihuţa, la recepţia modernizării drumului DN 17 Suceava-Cluj Napoca.

Şeful deliberativului judeţean a arătat că la această întâlnire, de la graniţa dintre judeţele Suceava şi Bistriţa Năsăud, se va discuta despre strategia de deszăpezire a DN17 (E 576), în special în Pasul Tihuţa, unde s-au înregistrat în anii trecuţi mai multe probleme, dar şi despre potenţialul turistic al localităţilor riverane DN 17 şi care poate fi pus în valoare de acest drum. „Pe acest drum vom face la anul proiectul Pelerin în Bucovina”, a spus Flutur.

Lucrările de modernizare a drumului european E 576, Suceava-Cluj Napoca, au început în 2004. Proiectul a fost finanţat de Banca Europeană de Investiţii şi Guvern. Contractul face parte din etapa a IV a programului de modernizare a drumurilor naţionale, în cadrul căreia au fost cuprinşi pentru reabilitare aproximativ 390 de kilometri de şosea.


Intră acum și în grupul de