Au gasit, dupa 2 ani, hotii unui autoturism


Intră acum și în grupul de

După mai bine de doi ani „de activităţi inteprinse”, poliţiştii suceveni au reuşit să identifice autorii furtului unei maşini. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „în continuarea cercetărilor cu privire la furtul comis de AN în noaptea de 26/27.05.2008 din autoturismul aparţinând lui R. Ştefan din municipiul Suceava, în urma activităţilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi ca fiind suspecţi de comiterea faptei H. Ilie, de 19 ani din comuna Voitinel şi M. Emanuel, de 18 ani, din comuna Bălăceana”.

Poliţiştii spun că, în urma extinderii cercetărilor, aceştia au fost „documentaţi” ca fiind suspecţi de comiterea a încă patru furturi din autoturisme, cauze aflate în evidenţe cu AN.

Toate bunurile au fost valorificate de H. Ilie, la diferite persoane de pe raza comunei Gălăneşti, bunuri care au fost recuperate în proporţie de 60% şi restituite părţilor vătămate .

H. Ilie şi M. Emanuel au recunoscut furturile comise, iar în urma probatoriului administrat în cauza s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de