Hoatele din bucatarie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Două minore au fost surprinse de proprietară exact în timp ce furau bunuri din locuinţa sa. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, duminică, la ora 10.12, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Mărăşeşti, două tinere au fost surprinse de proprietara unui apartament, în timp ce sustrăgeau bunuri.

La faţa locului, au fost găsite două minore, care au fost identificate ca fiind G.E., de 16 ani şi C.L., de 15 ani, ambele din comuna Şcheia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, a spus că proprietara, M. Maricica, de 64 ani, în jurul orei 10.00, se afla în bucătăria locuinţei când a auzit zgomot pe holul apartamentului şi ştiind că este singură în imobil, a ieşit şi le-a surprins pe cele două minore în hol. A reuşit să le prindă pe amândouă, moment în care G. E., a început să o lovească cu pumnii şi să o zgârie în zona pieptului.
Încercând să se apere a scăpat-o pe C.L. şi a început să strige după ajutor. A fost auzită de o vecină care a reţinut-o pe C. L. şi a apelat SNUAU 112.

În timp ce M. Maricica încerca să o reţină pe G. E., aceasta a aruncat pe jos două telefoane mobile şi o bancnotă de o sută de lei. M. Maricica a recunoscut telefoanele ca fiind ale ei. Cele două minore au recunoscut comiterea faptei, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de G. E. pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu, luându-se măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore. Ulterior aceasta a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi emiterea mandatului de arestare preventivă.

Instanţa şi-a însuşit propunerea şi a emis mandat de arestare preventivă pentru un număr de 19 zile, minora fiind introdusă în Arestul I.P.J. Suceava. Minora C.L. urmează a fi expertizată din punct de vedere neuro-psihiatric.


Intră acum și în grupul de