Doua femei aflate intr-o caruta, moarte in urma unui accident (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Două femei aflate într-o căruţă au murit, după ce un TIR a intrat în coliziune cu atelajul hipo.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, duminică, seară, la ora 19.32, pe DN 2E, în afara comunei Berchişeşti, B. Sebastian, de 38 ani, din oraşul Comarnic, judeţul Prahova, posesor al permisului de conducere categoriile „B,BE,CE” din anul 2006, în timp ce conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă, a intrat în coliziune faţă-spate cu atelajul hipo nesemnalizat, care circula în aceeaşi direcţie de mers, condus de D. Costel, de 37 ani, din comuna Capu Câmpului. Căruţaşul s-a dovedit a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În atelaj se aflau ca pasageri R. Elisaveta, de 70 ani, O. Irodia, de 47 ani şi O. Gheorghe, de 24 ani, toţi din comuna Capu Câmpului.

În urma impactului a rezultat decesul lui R. Elisaveta şi O. Irodia şi vătămarea corporală a lui D. Costel, ce necesită pentru vindecare 10-15 zile de îngrijirii medicale şi a lui O. Gheorghe, ce necesită pentru vindecare 11-12 zile de îngrijirii medicale.

Conducătorul auto, B. Sebastian a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conducătorul atelajului hipo a fost testat de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Insp. Panţiru spune că, din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul atelajului hipo D. Costel, care a condus atelajul hipo pe timpul nopţii fără a fi semnalizat corespunzător şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de