Un kg de cannabis, gasit de politisti intr-una dintre masinile confiscate in cazul grupului de contrabandisti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În cazul celor 9 persoane ce formau o bandă de contrabandişti, ce au fost arestate sâmbătă, extinderea activităţilor de cercetare şi urmărire penală au dus la depistarea unui kilogram de cannabis, în unul dintre autoturismele reţinute.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a informat vineri, că poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au extins cercetările în dosarul penal privind gruparea infracţională organizată, specializată în traficul internaţional şi intern cu ţigarete de provenienţă ilicită, pe relaţia Ucraina – România şi Republica Moldova – România, în unul din cele 5 autoturisme indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, fiind identificată un pachet ce conţinea fibră vegetală măcinată.

În urma analizelor de laborator, s-a stabilit că în pachet se afla cantitatea de 1141,5 grame cannabis sativa, cercetările fiind continuate pentru stabilirea provenienţei drogurilor.

Sâmbătă, în urma activităţilor desfăşurate pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în contrabanda cu ţigări, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării aproximativ 2.000.000 de ţigarete, 5 autoturisme, 30 telefoane mobile, 92.959 lei şi 6.380 euro, iar 9 persoane au fost arestate pentru 29 de zile.

Miercuri, o decizie surprinzătoare a fost luată de Curtea de Apel Suceava, când cinci dintre cele nouă persoane au fost puse în libertate.


Intră acum și în grupul de