Instalatiile electrice din Spitalul Judetean vor fi refacute in totalitate


Intră acum și în grupul de

La Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, urmează a demara lucrări de reparaţii capitale la instalaţiile electrice, investiţie în valoare de 9,7 milioane de lei (2,5 milioane de euro).

În această sumă intră elaborarea proiectului de execuţie a lucrărilor de reparaţii capitale, asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului pe toată durata execuţiei lucrărilor, realizarea lucrărilor de reparaţii capitale la instalaţiile electrice în Spitalul Nou.

Durata acordului cadru pentru realizarea acestei investiţii este de trei ani în condiţiile în care valoarea estimată a lucrărilor, de la proiectare la execuţie va costa 9.72 milioane lei fără TVA.

Potrivit conducerii Spitalului Judeţean Suceava, există deja fonduri pentru demararea investiţiei în acest an, respectiv 1,5 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii şi 750.000 de lei, cota de cofinanţare de 5% din partea Consiliului Judeţean.

Sunt vizate reparaţii capitale în ceea ce priveşte instalaţiile de prevenire a incendiilor, de avertizare a asistentelor medicale de la capul bolnavului, refacerea sistemului de iluminat interior dar în acelaşi timp şi comensurarea consumului de energie. În acelaşi proiect se vizează şi refacerea cablajului de alimentare cu energie electrica în întreg spitalul.

Conducerea spitalului urmează a anunţa câştigătorul licitaţiei deschise, după deschiderea ofertelor.


Intră acum și în grupul de