Acasă Actualitate IPS Calinic recunoaște că nu poate oferi sfaturi pentru relațiile celor care...

IPS Calinic recunoaște că nu poate oferi sfaturi pentru relațiile celor care se cunosc prin intermediul rețelelor sociale


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a recunoscut că nu se pricepe să ofere sfaturi pentru cei care au relații prin intermediul rețelelor sociale.

Înaltul ierarh a fost întrebat de un tânăr în legătură cu fată pe care a cunoscut-o prin intermediul Facebook, dar vrea să știe dacă această fată, pe care o iubește, este după voia lui Dumnezeu.



„Ne-am cunoscut pe Facebook, pare de treabă, e din oraș la mine, observ că îmi dă ador la complimente, dar într-o zi am zis că nu am timp să vorbesc. Ea a vrut să vadă ceva la mine, a zis să îmi dau cămașa jos. Nu știu când o să mai vorbească cu mine, nu răspunde mereu”, i-a scris tânărul.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a recunoscut însă că nu poate să ofere niciun sfat în acest sens și i-a urat tânărului să îl ajute Dumnezeu.

„Îmi cer scuze, dar nu mă pricep la relațiile ori căsătoriile prin intermediul Facebook-ului. Dumnezeu să vă ajute!”, a fost răspunsul IPS Calinic.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version