Se cauta o noua solutie pentru aeroportul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prezent la inaugurarea ultimului drum finalizat pe raza judeţului Suceava, DJ 174 Vatra Dornei-Saru Dornei-Panaci, preşedintele administraţiei publice judeţene, Gheorghe Flutur a declarat că atenţia instituţiei pe care o conduce se îndreaptă acum şi spre estul judeţului.

Este vorba de legăturile rutiere care unesc Suceava cu judeţul Botoşani dar şi cele cu Iaşi. O atenţie deosebită se acordă însă aerogării sucevene care încearcă să se salveze din starea de comă în care se află prin orice soluţie viabilă.

Astfel Gheorghe Flutur a mărturisit că în lucru se află posibilitatea înfiinţării unei staţii de transport intramodală care ar aduce o activitate sporită pe Aeroportul Salcea mai ales cu zboruri cargo.

“Drumul Suceava – Botoşani este deja licitat şi adjudecat iar în cel mai scurt timp posibil vor începe şi lucrările de modernizare a acestuia. Un drum expres care va uni şi Aeroportul Salcea deoarece lucrăm la realizarea unei staţii de transport intramodal (transferul de containere de marfă de pe mijloacele rutiere sau feroviare în avioane tip cargo sau invers)” a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava s-a ferit să ofere mai multe detalii până când nu vede proiectul realizat adăugând doar că această staţie va fi ridicată cel mai probabil în apropierea aerogării.


Intră acum și în grupul de