Poliția Suceava a aplicat în week-end șoferilor suceveni amenzi de 300.000 de lei și a reținut peste 60 de permise auto


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat, marți, că în week-end polițiștii suceveni au aplicat amenzi în valoare de 289.820 de lei pentru conducerea sub influența alcoolului și pentru nerespectarea regimului de viteză.

Astfel, în perioada 07-09.10.2022, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni tematice pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, ocazie cu care au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenționale în valoare de 85.135 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 15 permise de conducere, au retras 8 certificate de înmatriculare și au constatat 11 infracțiuni la regimul rutier.           

Tot în week-end, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 367 de sancțiuni contravenționale în valoare de 204.685 de lei.

De asemenea polițiștii au reținut în vederea suspendării 46 permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare și au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier.


Intră acum și în grupul de