Procurorii din Fălticeni au plasat sub control judiciar doi șoferi prinși la volan având alcoolemii foarte mari


Intră acum și în grupul de
Foto ilustrativă

Parchetul Judecătoriei Fălticeni a anunțat, marți, că a dispus plasarea sub control judiciar a doi bărbați care au fost depistați la volan având alcoolemii mari.

Astfel, potrivit sursei citate, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat, marți, măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

În acest caz s-a stabilit că în data de 08 octombrie, în jurul orelor 10:30, bărbatul a condus un autoturism pe drumurile publice din Fălticeni, având în sânge o alcoolemie de  2,96 g‰, respectiv de 2,66 g‰ alcool pur, fiind implicat şi într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În cel de-al doilea caz este vorba de un bărbat care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, reţinându-se în sarcina acestuia faptul că în 8 octombrie  în jurul orei 17:00, a condus un autoturism pe drumurile publice din Fălticeni, având în sânge o alcoolemie de  2,42 g‰, respectiv de 2,28 g‰ alcool pur.


Intră acum și în grupul de